Diensten & Activiteiten

Diensten

Het Platform Duurzaam Rijnmond is een kennisplatform en gaat zijn activiteiten onderbrengen bij het nieuw te openen CSIP (Center for Sustainable Investment & Partnership). Het Platform Duurzaam Rijnmond gaat, in samenwerking met zijn partners, bedrijven en initiatieven ondersteunen die de industrie duurzaam versterken door:  

 bemiddeling bij bedrijf- en projectfinancieringen.
 het afsluiten van partner-, sponsor- en greendeals.
 het aantrekken van investeerders.
 het aanvragen van subsidies.
 het opstarten van crowdfunding-campagnes.   

Huidige projecten

Het Platform Duurzaam Rijnmond maakt deel uit van een interregionale samenwerking en zoekt met experts (directeuren, managers, betuurders, specialisten) in de haven- en industriegebieden van Nederland en Vlaanderen naar kansen om de industrie duurzaam te versterken. De volgende projecten zijn in voorbereiding:

Center for Sustainable Investment & Partnerships (CSIP)

Opening CSIP nabij de haven- en industriegebieden van Rotterdam (2020) en Antwerpen (2021). Het centrum voor duurzaam investeren en samenwerken verbindt experts, ondernemers en investeerders in de haven- en industriegebieden van Nederland en Vlaanderen.

Interregionale Samenwerking Haven- en Industriegebieden

Convenant ondertekening Interregionale Samenwerking Haven- en Industriegebieden met als doel de samenwerking tussen experts in de haven- en industriegebieden van Nederland en Vlaanderen uit te breiden.

Dutch Sustainability Leaders Program


Landelijke samenwerking tussen experts (directeuren, managers, bestuurders, specilialisten) werkzaam in de industrie en vertegenwoordigers van overheidsinstanties, kennisinstellingen en belangenorganisaties.

Bijeenkomsten

Om de industrie een podium te bieden, kennis te delen en zaken te doen organiseert Platform Duurzaam Rijnmond regelmatig koploperoverleg bijeenkomsten. Bekijk hier onze agenda voor 2020! Klik op een bijeenkomst voor meer informatie en om u aan te melden of ga direct naar het aanmeldformulier.

Beschikbaar

Beperkt plaats

Vol
september oktober 2019 november
ma30 di01 wo02 do03 vr04 za05 zo06
ma07 di08 wo09 do10 vr11 za12 zo13
ma14 di15 wo16 do17 vr18 za19 zo20
ma21 di22 wo23 do24 vr25 za26 zo27
ma28 di29 wo30 do31 vr01 za02 zo03